Για άλλη μία χρονιά θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα δωρεάν καρδιολογικού και προ-αγωνιστικού ελέγχου από ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του ‘Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center’ για τους συμμετέχοντες στην Ειρηνοδρομία.

Επιπλέον, για πρώτη χρονιά το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με ορθοπεδικό έλεγχο.

Ο καρδιολογικός και ορθοπεδικός έλεγχος θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10/05 και το  Σάββατο 11/05 στην κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Centre η οποία θα βρίσκεται τοποθετημένη, πλησίον του Κέντρου Εγγραφών της Διοργάνωσης, στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Λεωφόρος Αγ. Δημητρίου 55).

Παρακαλούμε, κλείστε το ραντεβού σας για τον Καρδιολογικό ή τον Ορθοπεδικό έλεγχο κάνοντας χρήση του κωδικού εγγραφή σας, καλώντας στα γραφεία του ΟΠΑΠ στο τηλέφωνο 210 9760505.

Θα τηρηθεί αυστηρά, η σειρά προτεραιότητας.

Ο καρδιολογικός και ορθοπεδικός έλεγχος είναι μία ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Centre στους συμμετέχοντες της Ειρηνοδρομίας για την οποία η Οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά.

Η Ειρηνοδρομία λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη και για το 2019 υποστηρίζει το έργο του Σύλλογο Γονιών Παιδιών «ΦΛΟΓΑ».

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/ 

Από το Γραφείο Τύπου