Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για τα Παναγούλεια και την Ειρηνοδρομία 2019, πραγματοποιήθηκε πλήρης και ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα και των διήμερων μουσικών εκδηλώσεων. Το λόγο πήραν η Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, Κώστας Χριστοδουλής, ο αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ειρηνοδρομίας και αντιδήμαρχος Σπήλιος Διαβολίτσης, ο Τεχνικός Δ/ντης του αγώνα Ευάγγελος Παπαποστόλου και ο α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκης.
Τη Συνέντευξη Τύπου συντόνισε ο Δημήτρης Καρανικόλας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ2 και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ εξάλλου είναι για ακόμη μια φορά χορηγοί επικοινωνίας των διοργανώσεων.

Είχαμε την τιμή να βρίσκεται μαζί μας εκφράζοντας την στήριξή του στην Ειρηνοδρομία ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, που εκπροσώπησε το Σύλλογο Ολυμπιονικών θεσμικού συνεργάτη της Ειρηνοδρομίας.

Στο τέλος της Συνέντευξης Τύπου έγινε τιμητική παρουσίαση και βράβευση του πρωταθλητή Γρηγόρη Σκουλαρίκη και της πρωταθλήτριας Ντενίζ Δημάκη, που τα τελευταία χρόνια τιμούν με τη φωτεινή συμμετοχή τους την Ειρηνοδρομία, ενθαρρύνοντας και παρακινώντας πολίτες όλων των ηλικιών, από τον Άγιο Δημήτριο και όχι μόνο, να κάνουν το ίδιο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.